Gott Nytt År! – önskar jag er alla – Gunvor

Gott Nytt År

Gott Nytt År önskar jag er alla - Gunvor

Just nu befinner jag mig i Fagersta. Idag har vi åkt runt och tittat på naturen här omkring. Det är-5 grader och naturen är stillsamt vacker i eftermiddagssol. Gamla hus och marker som har odlats i generationer för att sen åka förbi kalhyggen där naturen skalats grymt. Det kommer att ta många år innan det växt upp igen.
Imorgon fortsätter färden mot Köping där jag växte upp. Det blir en bra start på 2012.

Tänker på alla jag träffat, både i glädje och sorg, och önskar alla en trevlig nyårsnatt och en fin start på det nya året.

Nästa vecka kommer alla vårens kursdatum att stå på hemsidan.

Det här inlägget postades i Gunvor Kuha. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *